Over ons

'Wij vinden het belangrijk dat jij je zorgeloos kan richten op het ondernemen, terwijl wij de administratie onder handen nemen.'

Ons bedrijf is opgericht met het doel ondernemers te ondersteunen in hun bedrijfsvoering. Het komt vaak voor dat bedrijven bij de oprichting niet volledig op de hoogte zijn van de regels en mogelijkheden bij de belastingdienst. Aarland Administratie is jouw partner in de opstart en ondersteunt je bij het inrichten van een goede administratie. Wij zijn het kantoor dat met jou meegroeit. Daarom kunnen wij je ook blijven ondersteunen als je besluit uit te breiden.

Gemakkelijk en snel

In slechts 3 stappen naar een samenwerking

Wij begrijpen dat je als ondernemer liever geen tijd verlies. Dat vinden wij nou ook. Daarom kunnen wij jouw aanmelding zo snel verwerken dat je binnen 24 uur al je eerste factuur vanuit ons systeem stuurt. 

1

Intakegesprek

Tijdens een gesprek met een van onze adviseurs maken wij kennis met jou en je onderneming. Wij bespreken je doelen en kijken hoe wij je kunnen helpen deze te behalen.
2

Passend aanbod

We doen jou een passend aanbod op basis van ons gesprek. Daarnaast krijg je van ons een overeenkomst. Deze kan je online ondertekenen.
3

Instellen van uw account

Na ondertekening van de overeenkomst nemen wij contact met je op om het systeem naar jouw wensen in te richten.

'Onze missie is volbracht als je in staat bent zelf jouw administratie te doen, maar toch nog voor ons kiest.'

Wij zijn meer dan een administratiekantoor. Wij adviseren onze klanten in belangrijke beslissingen en geven gevraagd en ongevraagd advies over administratieve en bedrijfskundige kwesties. Omdat wij het belangrijk vinden dat je altijd bij ons terecht kan met een vraag over jouw boekhouding, rekenen wij geen uurtarief als je een abonnement bij ons hebt.